neděle 15. dubna 2018

Obývák v novém

Bylo to v plánu..časem-až na to budou peníze/LETOS SE MUSÍ DOBUDOVAT VŠECKO NA DVOŘE/- ALE PŘIŠLA NÁHODA,KDY MINULÝ TÝDEN JEDNA ZNÁMÁ CHTĚLA VYHODIT CELOU OBÝVACÍ STĚNU.ČÁST PROSKLENÁ,ČÁST SKŘÍŇKY.NÁBYTEK MLADÍ DOVEZLI,PŮLKU MÁM JÁ A PŮLKA BUDE U aDÉLKY V POKOJI/ZATÍM JE ULOŽENÁ V GARÁŽI/.a TAK ČÁST MOJÍ SBÍRKY ZVONEČKŮ JE KONEČNĚ ZA SKLEM-TZN.MÉNĚ PRACHU.... a DO SKŘÍNĚK SE VEŠLY I MOJE NĚKTERÉ KNÍŽKY A TAKY PORCELÁN,KTERÝ POUŽÍVÁME JEN PŘI SLAVNOSTNÍCH PŘÍLEŽITOSTECH. TAK JSEM SI ŘÍKALA,ŽE JEŠTĚ NĚJAKOU TU SEDAČKU BYCH TEDA MOHLA KOUPIT,TA STARŠÍ JE OPRAVDU UŽ ŠPATNÁ,NAVÍC UŽ PRASKL RÁM...UŽ DLOUHO JSEM SE PO NĚJAKÉ DÍVALA NA INTERNETU.BAZOŠ,S-BAZAR,PROFIT....NO,ALE ZATÍM JSEM NA NIC,CO BY SE MI LÍBILO A BYLO PODLE MÉHO GUSTA NENAŠLA...AŽ VE STŘEDU.VLEZLA JSEM NA INTERNET A TAM NA MĚ VYKOUKLA KRÁSNÁ SEDAČKA-MODRÁ,KŘESLA MAJÍ DŘEVĚNÉ PODRUČKY,NAVÍC ROZKLÁDACÍ TROJSEDÁK A K TOMU JEŠTĚ PODNOŽKA POD NOHY KE KŘESLU.ZACHOVALÁ A JEŠTĚ K TOMU V PŘEROVĚ,COŽ MÁM KOUSEK A ZA SUPER CENU...TAK NEBYLO CO ŘEŠIT,S PANÍ JSEM SE DOMLUVILA A NA DRUHÝ DEN UŽ MLADÍ JELI PRO SEDAČKU.. A TAK MÁM NOVÝ OBÝVÁK.NO,JEŠTĚ TO POTŘEBUJE VYMALOVAT,ALE SNAD NA TO DOJDE O LETNÍCH PRÁZDNINÁCH.

7 komentářů:

  1. Zdeničko, krásně to k sobě ladí. Dobře jsi pořídila. Máš to pěkné. Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Som rada, že si už aj tvorila, znamená to, že je ti už lepšie :-)
    Zdenka, tvoja záhrada je prekrásna, kvietky všetkých druhov a farieb! To treba teda starostlivosti!
    A zbierka zvončekov je teda parádna, nevidela som pokope taoľko zvončekov a viem si predstaviť, čo ti dalo práce ich utierať z prachu, teraz to budeš mať lepšie. Nuť, ale pri utieraní si sa s nimi aspoň porozprávla a potešila :-)
    Páááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško,já těch zvonečků už mám přes 1000 ks!!!tady je jen zlomek.....
      A ty kytičky na zahradě-ještě to potřebuje vyčistit po zimě..ale ještě marodím.dnes mi kluci usadili jezírko,bude se rozšiřovat skalka...

      Vymazat
  3. No páni Zdeni .. parádní změna..A modrá,moc pěkné.
    A že těch zvonečků už máš. Posílám pozdrav.Z ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc...jo,zvonečky-to je moje....a modrá barva v našem domě je už na každém kroku...modrou miluju.však víš.

      Vymazat
  4. Moc pěkná barva sedačky a i tavarově je hezká, hlavně se mi líbí křesla.
    Hezký den
    Stáňa (werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat