pátek 27. května 2016

Ladíme do modra

aneb "Nová jídelna"... Už jsem tu psala minulý týden,když jsme dodělaly šatnu,že bych chtěla letos ještě novou podlahu v jídelně.Moje přání bylo vyslyšeno-můj potencionální zeťák prohlásil,že to není problém, a u nás se stal opravdový zázrak...V pondělí se vyměřovalo,kreslilo na papír(radši všecko 2x,aby se to nespletlo-je tu několik výklenků),v úterý jsme jeli shánět nějaké pěkné(a pro mě cenově dostupné) lino,nakonec jsme ho koupili v Brenu v Přerově-imitace dřeva-vzor bělený dub.Ve středu jsme vypakovali všecek nábytek,vyhodili starý flekatý koberec a Peťa položil lino(za asistence nás všech ostatních).Včera jsme ještě koupili v Holešově lišty a Peťa je nalepil..No,a pak následoval úklid-něco včera večer a zbytek dnes..Jídelna je úplně jiná!!přestože je to malá místnost,najednou je tu tolik světla!byl tu totiž tmavý koberec..A protože miluju modrou a spoustu věcí jsem už měla i před úpravou podlahy,dokoupila jsem jen několik malinko... No,a aby té modré nebylo málo,tak jsem si ozdobila starý košík na klubíčka modrou mašličkou...

2 komentáře:

  1. Zdeni, máš to teda veľmi príjemné a útulné! Máš pravdu, keď sa staré koberce, ktoré boli aj za nova tmavé, vymenia za novú svetlú podlahu, hneď sa zdá, že miestnosť podrástla :-)
    Modrú mám moc rada!
    Pááá

    OdpovědětVymazat
  2. Zdeni modrá jwz opravdu dobrá a já ji mám moc ráda, také ji zkouším propašovat do domova. Měli jsme modré vánoce a teď si připravuji doplňky do obýváku. Dolaďuji☺..Máš obdivuhodnou sbírku zvonečků. Včera když jsem večer dorazila po práci domů- tak mne také čekalo překvapení-nová plovoucí podlaha v ložnici.
    Máme to šikulky.☺paaa❤❤

    OdpovědětVymazat