pondělí 23. května 2016

Nové obrázky do šatny a ještě něco navíc..

Dnes jsem měla volno,tak jsem trošku i tvořila..Stihla jsem si dát do rámečků aspoň několik obrázků(ty šedé rámečky jsou ty,které byly z bazaru).No,a další svícen(ten koupený za 3,-kč taky v bazaru)dostal taky novou tvář..

9 komentářů:

  1. Zdenka, prečítala som si pozorne všetky príspevky a skoro ti závidím, že si mohla nahliadnúť do tých nádherných drevených domčekov. Aj mňa vždy dokážu fascinovať svojim riešením a ak sa k tomu pridajú šikovné ruky majiteľov, je to jedna báseň!
    a k tomu výročiu ešte, nie je to ešte veľa, ale vidieť, že je to to najlepšie, čo ťa postretlo. Váž si to a staraj sa o to! (to by bolo lepšie napísať ho)!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško,já vím,že mám poklad!A náležitě si ho hýčkám,když jsme spolu.Bohužel,většinou jen o víkendech..I když je to chlap,který má "svoje muchy",tak jsem ráda,že ho mám!Měj se pěkně!Z.

      Vymazat
  2. Zdeni moc pěkně tvoříš. Vyšívané obrázky jsou nádherné. Moc se ti povedly. Šikovná holka☺ měj se moc hezky. A že jste tou šatnou pěkně pohli viď☺.Z❤❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Zdeni,ty obrázky jsou už dlouho vyšité,jen nebyl čas je dát do rámečků..
      šatna-to byla rychlovka,snad ještě do konce června stihnem podlahu v jídelně a obložit palubkami chodbu a kousek obýváku..mám slíbeno k 50nám.
      Přeju pěkný den!!

      Vymazat
  3. Ty obrázky v šedých rámečcích jsou náádehrné. Měj se fajn Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi,to je vystřihnuté -ten menší z časopisu Darinka a ten větší z kalendáře Darinka.Přeju pěkný den!!

      Vymazat
  4. Zdenko, ty obrázky dětiček jsou nádherné i rámečky ... a výšivky nemají chybu... ten rámeček jako okýnko je bezvadný nápad, moc se mi to líbí ☼.
    Přeju hezké dny ! Jarka

    OdpovědětVymazat