pátek 10. dubna 2015

Jeden krok

a další už ani náhodou...Momentálně můj případ.V noci jsem potřebovala na wc.tak jsem udělala krok a další už ne.projela mnou taková strašná bolest!!sedla jsem u postele a přemýšlela,co bude dál.Na wc jsem nedolezla,tak akorát do koupelny-a to doslova po čtyřech jak opičák.Taková bolest zad!!hrůza!!nepřála bych ani svému největšímu nepříteli.
V hlavě se mi honila myšlenka,co ráno noviny..naštěstí moje kamarádka má dnes dovču,tak zapojila i svého přítele a poštu roznesli(tímto jim moc děkuju).Sedím tu jak lazar,podepřená polštářem...záda mám natřená ibalginovým gelem..vzala jsem si ráno i prášek..nepomáhá to.A to se mi zrovna muselo stát,když mám zítra jet na obr blešák,na který se těším od podzimu.A dobře mi tak,asi jsem se moc těšila.Pomalu se smiřuju s tím,že budu doma,v horším případě na neurologii na kapačkách.
Tak bych se chtěla už rýpat ve skalce..mám dovezenou kůru..konečně je venku krásně.a já tu trpím.
Tak Vám posílám aspoň pozdrav od nás-foceno včera ráno při roznosu novin
tady vycházím 6xtýdně s novinami,pěkně pod dědinou,kostel je úplně v dálce..
tady jsem tak v půlce dědiny..
tady už jsem úplně nahoře vsi,daleko nad kostelem..a teď jdu přes lesík,pak kolem louky a už z kopce dolů.zase pěkně druhou stranou-prostě aby každý dostal to svoje počteníčko a byl spokojený..
A tady je ještě jedna fotka kostela-těsně před sněhovou bouří minulý týden v sobotu.Během 5 minut se zatáhlo a potom padaly vločky,že nebylo vidět na krok..a za dalších 15 minut bylo po hrůze.
Přeju všem návštěvám na svém blogu krásný pohodový víkend!Zdena

2 komentáře:

  1. Zdenka, bolesti v krížoch mám aj ja. A to dosť silné, skoro každý deň si dám tabletku od bolesti (Voltaren), no našťastie sa ešte ako-tak hýbem. Vraj najlepší liek na to je chôdza a ty jej zrejme máš až veľa (podľa foto). Ja sa snažím každý deň ísť na prechádzku.
    Tak ti želám rýchle uvoľnenie bolesti a nech sa ti podarí ísť na ten blšák (ja ich milujem)!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc!!dnes už je to lepší,dokonce jsem byla i na obr blešáku.Pomaloučku se hýbu...snad už to bude o.k.,i když to ještě cítím.ale venku je tak krásně,tak kdo by ležel..snažím se hýbat.

    OdpovědětVymazat