čtvrtek 23. dubna 2015

Když je jaro...

...a všecko kvete.
Tak takový čas mám ráda.Když jdu ráno s novinami,tak vidím tu krásu-u některých domů jsou kvetoucí záhny.A nejen u novostaveb.Je tu spousta starých domů,prodaných novým majitelům.A tu se pozná,kdo má rád kytičky..Na dědině kvetou keře zlatého deště,brzo pokvetou i další keře a taky sakury.
U nás doma rozkvetla na dvoře stará hrušeň(památka na moje prarodiče),je opět letos plná voňavých květů(a taky plná včel-a to je dobře!!),na zahradě rozkvétají minijabloně.A taky stromkové rybízy.

Jinak mi doma kvetou tulipány,něco málo na skalkách(2 jsou teprve vysazené vloni a ta třetí před 14 dny,takže to zatím nevypadá nic moc).A taky v kamenných korytech a květináčích.U plotu kvetou srdíčka.
A doma mi pod rukama  vykvetl obrázek-větvička z jabloně:
Už je i v rámečku a visí na zdi..
Tak to je moje KVĚTINOVÉ JARO.....

PS:Dnes jsme trošku pomohli přírodě-odevzdali jsme papír do sběru pro naši školu.Jak jsem se ráno dívala po vesnici,tak u některých domů byly veliké hromady..lidi se konečně naučili třídit-teda většina..Jen ti pitomci,co jsou schopni do lesa odvést ledničku nebo křeslo,by se měli probudit.ještě tuto sobotu bude sběr starého železa..
S papírem to tentokrát dopadlo tak,že se musel objednat ještě jeden kontejner..A to je dobře...
Pro dnešek je to snad už všecko,tak všem dobrou noc!Zdena

3 komentáře:

  1. Zdenka, tvoje jabloňové kvety sú krásne a ako rýchlo si ich dala aj zarámovať!
    Jar je krásna, všetko máš už v kvete, nádhera!

    OdpovědětVymazat
  2. Danuško,děkuju!!obrázky si rámuju sama,koupím si rámeček-už mám svůj obchod v Přerově,kde mají rámečky za super cenu..A už vyšívám další obrázek-kuchyňskou poličku s nádobím..už mám půlku.a poslouchám M.Gombitovou-tu miluju..dobrou noc!
    PS_to bude ráno vstávání ve 4 hod...už to vidím.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeni, kvete a zelená se ti to nádherně !!!!!! Marki

    PS: děkuji ti za milou návštěvu u mě na blogu i za krásný vzkaz, který mi tam po tobě zůstal.

    OdpovědětVymazat