čtvrtek 19. listopadu 2015

Splněné přání

Strašně moc dlouho jsem měla jedno velké přání.10,možná i 15 let...Nevím.Pro mě pořád nedosažitelné,neměla jsem na to dost peněz,pořád bylo něco přednějšího..A navíc už několik let se to nevyrábí..Vždycky,když jsem to viděla někde na inzerátu,tak jsem si říkala,že snad se štěstí třeba unaví.Jenomže pořád to bylo pro mě dost drahé nebo to bylo daleko. Až minulý týden-aukro...A je moje...Čekala na mě ve Fryštáku.Chybí jen jeden malý šuplíček a jsou zlomené 4 úchytky.a je za super cenu!!Šuplíček už se vyrábí u truhláře a úchytky jsem dnes dokoupila. Je krásná.Moje stěna Nevada.Je sice jídelní,ale já ji mám v obýváku.Předělali jsme celý pokoj,včetně zaslepení dveří(ještě tu jsou troje+okno),ještě nás čeká obklad zdi palubkami. Stěnu,kterou jsme tu dali před 2 měsíci,jsem nabídla kamarádovi,vzal si ji do kanceláře.Prostě mi tu neseděla..Teď jsem spokojená.A doufám,že už mám dostěhováno...Už se těším,jak si to tu na letošní Vánoce "načančám".Je to můj styl,modernu nemám ráda...A cítím tu zas o něco víc domácí pohodu..Sedím v křesle a kochám se..Splnila jsem si zase jedno ze svých přání.Mám předčasného Ježíška.... A ještě mám 3 radosti:dnes Tom dovezl pořádnou fůru dřeva:,mám nový časopis-vyšívání(koupený na S-bazaru): no,a Peťa dovezl plné auto kartonů na topení(není nafoceno..)-i taková maličkost potěší..

6 komentářů:

  1. Takovou podobnou stěnu měla moje kamarádka v jídelně, nyní ji mají v návštěvním prostoru kde se smí kouřit :o)) a já tam vždy trpím když mi čuděj pod nos :o). Musím se příště podívat v čem je jiná, myslím, že nemá tolik šuplíků. Prý to snad byl dovoz ze Španělska - kdysi.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Ano,ty stěny se vozily ze Španělska-Nevada,Bonanza a Toledo.Byly skoro stejný.
    A mi taky vadí,když někdo kouří v domě(bytě).
    Každopádně teprve teď mám obývák podle svých představ-jen chybí ještě obložit palubkami jeden kout...
    Přeju pěkný večer!!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeni, poznám a veru aj mne kedysi srdce za ňou pískalo :-)
    Dobre si urobila, že si si ju kúpila, veď si treba urobiť radosť. Mne sa tiež tie moderny nepáčia. A ak sa mi niečo aj zapáči, nechcela by som pre seba, necítila by som sa v tom dobre. Ja mám v spálni staré skrine, asi tak 100ročné a som rada.
    Drevo je fajn, nemusíš sa báť zimy. My od januára 2015 máme nový kotol, moderný, na ekohrášok (uhlie) a sme spokojní. Uhlie sme kúpili už v apríli, lepšie povedané - kúpil nám syn :-)))
    Pááá a teš sa!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Zdeni, tak přesně tuhle stěnu má i moje kamarádka. Taky se mi líbí ,ale nemám pro ni místo.
    No, dřeva je teda fůra, ale zase v zimě budete mít hezky teploučko.
    Časopis na vyšívání vypadá zajímavě, to se Ti bude vyšívat.
    Měj se krásně. Jana

    OdpovědětVymazat