středa 5. července 2017

Prázdniny,dovolená,lenošení....

Konečně.Né,že bych měla volno celé prázdniny,to opravdu v obchodě nejde..ale prvních 14 dní v červenci-a to si náležitě vychutnávám..(jak se tak znám,stejně se budu těšit zase na ty "svoje"holky do obchodu). A človíčci kolem mě mě nechávají v klidu,protože vědí,že potřebuju opravdu pořádný relax. Řekla jsem si,že o dovolené se budu věnovat svým restům-tím myslím můj skluz v úklidu,tvoření,nákupech,co mám v plánu..Pak taky lenošení trošku doma,na chatě i na dovolené.A tak jsem si nachystala dlouhý seznam,co mě čeká a co snad zvládnu. Můj první bod byl nákup-pořádné spodní prádlo(u mě projde jedině bavlna) a taky letní rukavice na motorku..Obojí se mi povedlo.hurá...Jinak nákup jídla atd nepočítám,to je pořád dokola.Když jsem sháněla rukavice,tak mě cesta zase zavedla do prodejny motorek..tam jsme se s Pavlem kochali-tolik krásných strojů rozmanitých značek ,barev i tvarů..a vůně benzínu(až se sobě divím-já,neřidič). No,a takové mám teda ty nové rukavice: Další bod mých restů-zahrada...Tak do té se pustila Adélka,zatím je hotová tak půlka.já jsem po uvaření oběda zmákla jen úklid a zpracovat mátu(je v sušičce). Za další:konečně odeslat slíbený balíček mé virtuální kamarádce,kterou znám jen z jejího blogu..Tak snad zmáknu brzo..už je skoro celý nachystaný.. Zvládla jsem taky vzít několik věcí,které jsem tu měla nachystané pro děcka ze zdejšího dětského domova,a zanést jim to..Strávila jsem tu krásné 2 hodiny a úplně mě to naplnilo takovým elánem,že jsem se po příchodu domů vrhla na další rest-tentokrát jsem se pustila do tvoření.Tak za hodinku vznikly věcičky,které poslouží jako minidárečky k letošním Vánocům(já vím,že to je za necelý půlrok,ale čas utíká a Vánoce tu budou jakoby nic).Stačily prkýnka koupená na blešáku , svíčky koupené ve výprodeji v jednom marketu ,plechovka od ananasu, několik malinkých dekorací,kterých mám plné krabice,ubrousky,tavná pistole,foukací fixy...a moje ručičky.. Ještě mě tých restů čeká spousta.Ale nebojte se,já zvládám i to lenošení...čtu,poslouchám moje milované Nedvědy i Elány,sleduju cestopisy v tv a už se moc těším na sobotu,kdy vyrážíme...(jen doufám,že mě zas nechytnou zuby...) A teď ještě zasednu k dalšímu restu,dopíšu snad konečně náš cestovní deník.tady mám skluz měsíc...Ale dnes to dám určo do pořádku..A těším se na nový seriál PRÁZDNINY...dnes večer v tv. Přeju všem krásné léto!!!Z.

1 komentář:

  1. Zdenka, moc ti to prajem, oddych i leňošenie! Viem, čo to je práca v obchode, aj Lenka to robila, celé roky zástupkyňa, vedúcu nikdy robiť nechcela, i keď ju prosili doslova na kolenách, jednoducho sa toho bála.
    S tými darčekami to máš pravdu. Ak chceš podarovať niečo urobené vlastnými rukami, musíš začať už teraz. Ono je to tak, kúpiť v obchode sa dajú aj v štedrý deň, ale vyrobiť to nejde tak rýchlo. Dobre si ich odložíš a v decembri akoby si ich našla :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat