sobota 5. srpna 2017

Už máme uděláno,už máme hotovo..

Konečně!po skoro 3 týdnech práce mám konečně svůj pokoj(ano,z ložnice je pokoj jen pro mě).NEjvíc zásluhy má samozřejmě Peťa Adélka,i Tom se zapojil..Já až ve finiši... Včera už jsme uklízeli,já večer do 23 hod,ráno nanovo.Měli jsme věci z původní ložnice opravdu po celém baráku..A třídilo se:papírový sběr(ještě mě čekají k přebrání 2 krabice od piškotů),nepoužívané oblečení charita,bytové blbůstky kamarádce,staré povlečení,které bylo už zažloutlé,dostali kluci do dílny na hadry.Tak se mi uvolnila půlka jedné skříně.Koberec a původní matrace z postele,kterou mám teď na spaní,se v pondělí odvezou do sběrného dvora.Na postel jsem si dala svoji zdravotní matraci. V pokoji jsem si fakt nechala jen věcičky mi nejbližší..od mých milovaných. Nejhorší bylo uklízet ostatní pokoje,to byla teda opravdu hrůza.hlavně umýt 900 zvonečků.Ale už je hotovo,skončily jsme s Adélkou před chvilkou(je sobota 17 hod),mi zbývá ještě přesadit 1 kytičku a přebrat a svázat zbytek papíru do sběru..a pak snad konečně odpočinek-snad zasloužený... Mám pokojíček podle svých představ...Tady jsem DOMA.

5 komentářů:

  1. Uf, Zdenka, tak to máš zdarne za sebou! Ale myslím si, že zariaďovanie ide už lepšie, to sa už len rozhoduje, kde čo uložiť, položiť, najhoršie to mali chlapci pri budovani! Máš to naozaj na svoj obraz, tak, ako jetebe najmilšie, veľa obrázkov, milých pripomenutí, svojich milovaných, len si večer ľahneš a môžeš očami prechádzať z vecičky na vecičku a spomínať na krásne chvíle. Vieš čo, v tomto sme rovnaké- máme inakšie ako ostatní, ceníme si veci, ktoré iní vyhadzujú, máme radosť z maličkostí ..... a to nás robí šťastné :-))))
    Pre mňa by nebola jedine tá tvoja milovaná modrá, ja by som si vybrala bielu :-)
    TK nech sa ti dobre sníva a relaxuje v novej izbičke!
    Paaaaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško,neboj,ještě není všemu konec,asi měsíc přestávka a pak asi další pokoj-malování,pak ještě obývák a 2 chodby.snad do letošních vánoc bude hotovo...uvidíme.

      Vymazat
  2. Zdeni, určitě jsi měla zasloužený odpočinek. Udělala jsi pořádný kus práce.
    Je důležité cítit se dobře ve svém pokoji.

    OdpovědětVymazat