úterý 7. října 2014

dnešní den.....

Tak jsem tu zas.Potřebuju se vyřvat!!!doslova..Tak jsem měla pěkně naplánované,co dnes budu dělat...a najednou je zase všecko jinak..Úterý opravdu začalo hrozně.Měli jsme dědu z nemocnice doma jen pár dnů,včera se mu přitížilo,tak ve 3 hod dnes ráno už jsme jeli směr špitál.Tak jsme doma zase bez dědy.on teda nebydlí u nás,ale naproti nám..abych byla přesná.Ale prostě-chybí mi.a to opravdu MOOOC.ze špitálu jsem přijela o půl páté,ale už jsem stejně neusnula..v 5.30 přivezli noviny..naštěstí je dnes roznesl můj synátor..
Přes den jsme dělali řepu..A musíme se pochlubit-ještě tak 2 dny a bude hotovo.Letos je toho málo,vyžraný od křečků a myší...Na poli bylo dost větrno,ale dalo se to.Zítra pokračujem.Pomáhá mi paní od nás z ulice-Anežka.a já jsem jí za to vděčná..
Odpoledne jsem už neměla na nic náladu.Chvilku jsem vyšívala-nešlo mi to.,ale dodělala jsem malé obrázky,dala do rámečků a pověsila..

.upekla jsem plech štrůdlů..sedla k časákům a hledala,co budu vyšívat jako dárky k Vánocům.Už mám vybráno.no,abych to stihla...
A ještě se musím podělit o včerejší radost-teda OBR radost!Tak jsem si šla po Přerově-cestou ze sociálky jsem to vzala přes město a vidím u sekáče ceduli-dnes kus 10,-kč.tady do toho sekáče chodím ráda,mají tu docela dobré věci za pár kaček.A protože jsem ulítnutá na bytový dekor,kraječky,dečky,záclonky-tak moje srdíčko tu OPĚT zajásalo!dečky-ručně vyšívané a háčkované-za ty prachy-no,nekupte to!!při představě,které šikovné ruky je tvořily..prostě takové poklady mám potřebu zachraňovat.bylo tam toho spousta-tak jsem si vybrala 5 kousků...

sice na té poslední dečce je flek,ale zkusím to vyčistit.až bude čas..a nálada..Tak přeju všem dobrou noc!jdu spát,ráno brzo vstávám..

1 komentář:

  1. Ahoj Zdeni, vyšívané obrázky jsou parádní. No a ty dečky ze sekáče nemají chybu, nádherné !!!
    Doufám, že je dědečkovi lépe.
    S tou řepou jsem na tom stejně, já měla zasazenou červenou na jídlo a někde mi zůstaly jen slupky.
    Měj se krásně a přeji, aby bylo vše v pohodě. Jana

    OdpovědětVymazat