neděle 19. října 2014

Nádherný víkend...

ahojte..
Opravdu tento víkend byl pro mě super!!!
Za prvé můj miláček "dofajnoval" vnitřní omítku na verandě-tím pádem už jen vymalujem a řeknem si HURÁ!,pak už nás jen čekají takové aktivity,jako umýt po malování,pověsit novou garnýž+záclonku,natřít stolek,další stolek                  ozdobit mozaikou z kachliček(oba dva stolky jsou staré a asi by skončily někde na skládce,kdybych je nezískala...),dodekorovat-všude obrázky,nové police na zvonečky,květiny....proto říkám-hurááá!!už jedem do finiše...
Sobota proběhla docela dobře-ráno roznos novin,pak trochu nákup,vaření na 2 dny,pečení koláčů,úklid...No,a neděle-akce,na kterou jsem se dlouho těšila-Zavírání šoupátek-tzn.uzavření  letošní motoristické sezony-opět sraz v Olomouci na náměstí.No,musím přiznat,že letos mě to teda dost překvapilo-tolik lidiček tu vloni teda opravdu nebylo..jeli jsme x km okružní jízdu po olomouckém okolí..Lidičky nám mávali všude kolem silnice..ve všech vesnicích a městečkách..Jelo nás opravdu hodně.Cíl-opět pevnůstka u Křelova..Super akce!!
Tak tady jsem u našeho "oře".Na motorce jezdím asi necelé 2 roky-teda jako spolujezdec...Prostě od té doby,co jsem poznala svého miláčka..K motorkám jsem vždycky měla respekt..já-strašpytel..kdyby mi někdo před 5 lety řekl,že budu jezdit na motorce,bych si klepala na čelo..A teď jsem to já,kdo otravuje,ať jedem na výlet..
Na srazu jsme potkali svoje známé,tak jsme se s nimi při zpáteční cestě stavili ještě na výlovu Hradeckého rybníka v Tovačově...Taky super akce..
můj miláček(bohužel,zrovna mrknul)...


no,a pak  doma tradiční ukončení víkendu-žehlení,nakrmení zvířátek,večeře..atd..



PS-ještě se konečně pochlubím  novým hrncem na kytičku-z minulého víkendu z burzy:

a můj úlovek z Olomouce z bazaru::
za pár korun...samozřejmě-budou v nich kytičky...v miniomáčníku asi slaměnky..
Tak to už je opravdu dnes všecko..Tak dobrou noc všem..


A ještě mám jednu prosbu-prosím,držte pěsti Věrušce(blog Carolina Mia),potřebuje naši podporu-zaslouží si to!!Vždyť její blog je jeden z nejkrásnějších!!a je tak mladá..a její rodina ji potřebuje...snad všecko dobře dopadne..Věruško-držím ti pěsti!!myslím na Tebe!!!

2 komentáře:

  1. Ahoj Zdeni, jsem ráa, že jsi si užila prima víkend.
    Teda, tolik motorek po hromadě, to se jen tak nevidí. Moc Ti to sluší i tvému miláčkovi.
    A úlovky z bazaru jsou supr, moc se mi líbí ten červený hrnec.
    Jinak Věrušku znám , píšem si přes komentíky. Teď na ni moc myslím a hlavně dnes okolo 11hod. budu držet palce.
    Zdeni, měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani,moc dík !!na Věrku myslím od rána...Venku už zase prší,ale stihla jsem zasadit na dvoře kvítka do koryt(ty starý už jsou na kontejneru),ostříjhat muškáty,vyhodit afrikány..posbírat hrušky na kvas..a žehlila jsem 2 velký koše..teď mám malinkou přestávku..Měj se.

    OdpovědětVymazat