úterý 26. května 2015

deštivé úterý

Už mi to počasí fakt vadí...Ráno vstanu,podívám se ven a pěkně si zanadávám.Já vím,že déšť je potřeba,ale nejhorší je nosit poštu ráno v dešti..No,zvládla jsem to-jak jinak..A pak jsem jela na výlet se svou drahou polovičkou...I když dnes to bylo plné nečekaných situací.Ale přežili jsme to bez újmy na zdraví..Naštěstí..
Jeli jsme nádhernou přírodou plnou lesů,luk a strání.Podorlicko...Tady to mám ráda.Ovečky na pastvách,spousta krásných domečků..Škoda,že bylo málo času a že skoro celou cestu lilo jak z konve...Ale snad o letních prázdninách se tu podíváme i mimo práci..
Nejdřív se pokazily na náklaďáku brzdy..A to zrovna na tom nejblbším místě-na Mohelničáku.Pro nezasvěcené-kopec nad Mohelnicí..Tak jsme čekali,až dorazí servisák.hodina a půl zpoždění na rozvoz nákladu.Další zádrhel v České Třebové-nemají pojízdný VZV...Tak přes celé město do jiného jejich skladu,kde mají fungující vozík.zase zdržení...Dost jsme kmitali,protože v posledním podniku v Litomyšli jsou jen do 15 hod -naštěstí jsme to stihli..huráá.Nakonec nám vyšla i chvilka času na zastavení na hřbitově a zapálení svíček na hrobě  v Českých Libchavách..A taky zastávka na oběd..I když se blížila 16.hodina..
I když bylo moc zmatků,škaredé počasí,tak výlet to byl pro mě úžasný-to proto,že jsme mohli být spolu..Jak krásně to zní-SPOLU....

Děkuju ,lásko,za krásný den!!

4 komentáře:

  1. Zdeni, super výlet pre teba! Mám rada, keď môžem sledovať dedinky a prírodu po ceste.
    U nás je tiež daždivo, ale vraj od štvrtka sa to má zlepšiť. Tebe to nezávidím s poštou za dažďa. Takže si si ten dnešný výlet skutočne zaslúžila!!!
    Prajem ti pekné časy s tvojou láskou!

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekné čítanie ... i fotočky ... prajem veľmi veľa spoločného šťastia ... :) L.

    OdpovědětVymazat