neděle 5. července 2015

Vycuclá jak citrón

..tak tak se cítím poslední dobou.Do slova a do písmene..Nic se mi nedaří.Mám plnou hlavu starostí-a né malých.Je to jako nekonečný kolotoč,ze kterého        nejde vyskočit...A mám toho  fakt tolik k řešení,že vůbec nevím,jak to zvládnu..A nejhorší na tom je,že nejsem typ člověka,který by se někomu rád svěřoval.Celý život spoléhám na sebe,dusím to v sobě-protože stejně mi nikdo nemůže pomoct.Nemám se ani vlastně komu svěřit.Svoje děcka nezatěžuju,ti mají dost svých starostí.Pořádnou kámošku taky nemám-teda mám jich několik,ale i ty mají dost svých problémů..A od rodiny(myslím tím segru a rodiče),tak tam taky nemůžu čekat pomocnou ruku.Jsem člověk,který MUSÍ udělat všecko,co se od něj čeká..A tak tu brečím už 3.večer...nesoustředím se ani na  čtení..Ani ta dovolená  mi nedovolila se uvolnit.Kamarádka mi dnes řekla-bude líp.Třeba bude.Mám svoje skvělý děti(i když i ty mají svoje "mouchy"),a to mě drží nad vodou..
Zítra jdu do kostela..A zeptám se toho nahoře,proč mě tak zkouší..Vím jistě,že nikomu neubližuju...
PS:nejsem rozmazlený fracek,jen jsem se potřebovala trošku vypovídat.Snad mě za to nikdo neodsoudí..

4 komentáře:

  1. Zdenka, neviem, aké máš problémy, tak ti neviem poradiť. Jedno je však isté - si zdravá a aj tvoje deti, i keď dcéra niečo musela podstúpiť len nedávno. Prácu, i keď nie v tvojom milovanom odbore, máš. To sú tie najdôležitejšie veci na svete. Skús rozmýšľať tak, že to čo ťa trápi sa vyrieši časom, len nech to dozrie. Vieš, ja nemám rodičov už dávno, prišla som aj o súrodencov, som sama. Ale mám manžela a 4deti, z nich sa teším, i keď to tiež nie je ideál :-))
    A kamarátky? Vieš, ani tie nemám. Moje kolegyne sú fajn, ale mimo školy sa nestretávame. Tu v dedine sa mój život trocha odlišuje, nemám také hodnoty ako tunajší, žijem si tu síce medzi nimi, ale sama.
    Ak sa potrebuješ vyžalovať, kľudne mi napíš meil, ak budem môcť a vedieť, poradím!

    OdpovědětVymazat
  2. Danuško,děkuju!!Máš pravdu..časem se to snad všecko vyřeší,jen se to teď nějak moc nahrnulo naráz..
    Jedu na celý den pryč,večer snad už budu schopná napsat aspoň o dovolené..Pěkný den!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Zdeni, proč by Tě měl někdo odsuzovat. Někdy to tak přijde ,že se seběhne hodně věcí naráz a člověk pak neví jak dál. Pak je z toho zamotaná hlava a bolavá dušička. Neměla bys to v sobě dusit, není to dobré . Můžeš se vypovídat i tady, podělit se o to co Tě trápí. Třeba tu najdeš radu.
    Měj se krásně a věř, že bude líp. Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Zdeni, drž se... Když mně je nejhůř, tak si pustím nějaký hoodně starý sentimentální film, třeba Lízin let do nebe a brečím, brečím, až se to špatné a zlé trochu odplaví...Takhle jsem to dělala i tyhle dny a trochu jsem se vzpamatovala.

    OdpovědětVymazat