úterý 19. července 2016

Dovolená Slovensko-pátek...

Ráno jsme vstali,dali si vydatnou snídani a zanedlouho vyrazili domů.Nechtělo se mi,ale doma mě čekají už povinnosti.. Rozloučili jsme se s P+R,taky s Beďoškem (ten přes noc rozkousal síť na dveřích)..Chtěli jsme si udělat přestávku v Bratislavě.Jenomže byla zatáhlá obloha,tak jsme se jen stavili u strýca Mirka na meruňky a hurá domů. U Hodonína jsme se stavili na oběd. A pak už hurá domů.Vybalení věcí v Kojetíně,pak mě Pavel vezl domů-cestou nákup v Albertu(doma je prý "vyžráno"),takže realita... Doma přivítání,vybalení,podívám se-ach jo,kýbl okurků na naložení...a je po lenošení. Moje milované Slovensko,děkuju Ti za krásnou dovolenou!určitě se tu zase brzo vrátím!!

3 komentáře:

  1. Zdenka a ja som sa už čudovala, prečo nepokračuješ, a to zlihal PC! Našťastie, všetko je OK a ja pekne rad-radom čítam. Krásne si to zdokumentovala, videli ste toho dosť. Ale najradšej som si prečítala, že si sa u nás cítila tak, akoby sme sa poznali roky, pretože to isté som cítila aj ja. Bolo to nádherné stretnutie a viem, že keby sme boli spolu dlhšie, dokážeme rozprávať o našich záujmoch stále. Ja som ti vďačná za návštevu, ďakujem ti, že som sa s tebou mohla stretnúť naživo!!! Zas som sa utvrdila v tom, že svet blogerie je fantastický!!!
    Maj sa fajn! Pááááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni utekla ti dovolená viď, ale viděli jste krásná místa a užili jste si pohody. A to jsou ty pravé dovolené.
      Měj se moc hezky i doma, pa Z❤

      Vymazat
  2. Zdenko, tak to musela být parádní dovolená ..nádherná místa ... a je na co vzpomínat, což.....setkání s Danielkou ti závidím... a já tomu věřím, že se taky uvidíme ... měj se krásně ! ☼ Jarka

    OdpovědětVymazat