pondělí 15. října 2018

Zámek Frýdek-Místek

Naše nedělní cesta na motorkách pokračovala z Trojanovic do Frýdku-Místku.Náš cíl-zdejší zámek.Po dlouhé době jedno z měst,kde jsou hnědé cedule-ukazatele,kde co najít.Někdy hledáme náš cíl a nikde ani cedulka,tady opravdu ukazatele všude.Smekám!Asi si tu na radnici uvědomují,že jsou turistickým cílem mnoha lidiček,jak jsme my. Na zdejším zámku je muzeum F-M.Velké pokoje s krásným starým nábytkem,kachlovými kamny,těžkými lustry a spoustou dekorací.Nádherná zámecká kaple,super výhled do okolí..a mohlo se fotit/za příplatek/-hurááá!!

2 komentáře:

  1. Ahoj Zdenka! Dlho som sa neozvala a ani ja som neblogovala. V škole ma to trocha viac postihlo, ako som chcela. Nuž a najskôr povinnosti a až potom radosti :-)
    Už mám všetko urobené a konečne som sa dostala k mojim obľúbeným blogom. Všetko zameškané som si u teba prečítala a prešla fotočky. Je v nich veľa pekného, veselého, ale ako to musí byť, aj smútok. Proste, život! Ale musím - tá vynovená polička je nádhernááááá! Teraz je len na fantázii, môžeš si vymýšľať o jej využití v minulosti, o ľuďoch, ktorým robila tiež radosť.
    Zdenka, maj sa fajn!
    Páááá

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Danuško,
    už jsem si říkala,kde jsi.ale četla jsem na Tvém blogu,že nestíháš...
    Polička už visí v hale..
    Děkuju za komentář .Měj se krásně!!Z.

    OdpovědětVymazat