sobota 16. dubna 2016

Pracovní oděvy?

Ano,pracovní oděvy!obchůdek-malý,docela útulný,zatím málo zboží,ale snad se to časem změní..Tak tady teď trávím svůj pracovní čas.(moje práce na poště skončila tak,že jsem uznala,že na to nemám a odešla jsem,nechala jsem si jen ranní roznos novin).Mám to tu zatím na 3 měsíce,pak uvidíme,jestli a jak se to rozjede.Obchůdek je v Holešově na Palackého uliciA tady je několik foteček:

4 komentáře:

  1. Já ti tak moc závidím tvůj život v tvém krásném domku :) Jen co se dá říct! Určitě se do Holešova také stavím a mrknu se tam na nějaké ty pracovní oděvy , které tam nabízejí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to pěkně, já osobně, pokud sháním pracovní oblečení, tak taky preferuji spíše podobné malé krámky, než velké řetězce. A už vůbec nenakupuji na e-shopech, protože to, co občas přijde, nesplňuje ani pracovní podmínky. To bych ty lidi fakt vždycky nejraději přetáhl něčím po hlavě, protože to je hrozné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel máte pravdu. Sehnat dneska pracovní oděv který něco vydrží a není to jen nějaký prachobyčejný šmejd je fakt celkem problém. Sama už jsem párkrát sháněla oblečení do práce a musím říct, že se mi v tomto dost osvědčil Ardon. Mají právě i kamenné prodejny, takže si to člověk může v klidu vyzkoušet, což je super.

      Vymazat
    2. No, jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak zkuste mrknout na Xfer. Nedávno jsem tento obchod objevil a zkusil jsem si od nich objednat jedno pracovní tričko s dlouhým rukávem. Musím říct, že jsem tou kvalitou velice příjemně překvapen. Ten materiál je super, příjemně se nosí a vypadá to, že i něco vydrží. Navíc to nebylo ani drahé. :)

      Vymazat