středa 24. června 2015

narozeninový...

Tak dnes mám  zase o rok víc...Nemám kulatiny,ale už poslední rok mám "cet",už bude jen "sát"....Tak moc to utíká...
U mě normál pracovní den,i když pár návštěv se tu dnes objevilo.Dostala jsem strašně moc přání-smsek,taky na facebooku a spousta lidiček mi volalo..Všem moc díík!!telefon mi drnčel už od včera,kdy jsem měla svátek.
Dostala jsem několik milých dárků-od svých dětí,od kamarádek(a to teprve vypukne tak za 14 dní,kdy nás bude slavit víc),od miláčka...Moc si toho cením.Nemusím mít drahé dárky,ty nejmenší jsou nejsrdečnější od lidiček,které miluju..Nejkrásnější dárek je ten,že jsme spolu...Že se máme..
a jeden dárek jsem si naložila sama-nechala jsem se ostříhat a obarvit.Sice nezvyk,ale to se podá..Změna je život..
od kamarádky Jarušky
od dětí-teda od mládeže(prý už nejsou děti)
keramické placky-taky od dětí

Bobuška-moje kravička,tak tu mám od miláčka-jsem si ji vybrala...Má nádherný KUKUČ,kovový zvoneček na krku..původně měla jít na skalku..Ale tak přemýšlím,že zůstane v domě,protože venku na ni skočí Barunka(naše  psí dáma) a rozbije ji.tak nevím..Kupovali jsme ji na trhách...Když jsem ji v sobotu donesla domů,moje děcka málem chytly záchvat smíchu a pomalu si klepaly na čelo..Jenomže ony vědí,že mamince semtam hrábne...
Ještě mám 2 dárky v záloze:Od miláčka dovolenou a od dětí bvymalovanou kuchyň,než se z té dovči vrátíme..Tak na to jsem opravdu zvědavá.

Tak ten den utekl jako každý jiný.Stihla jsem okopat celou zahrádku..Zítra zavařím angrešt a černý rybíz,obojí je už  zralé.V pátek mám toho strašně moc  na vyřizování,taky budu chystat kuchyni na malování a sebe na dovolenou.Na tu se moc těším-jedeme na Slovensko.NA motorkách-jak jinak..Snad vše bude vpohodě..

8 komentářů:

  1. Zdeni, také přidávám jednu gratulaci s přáním všeho dobrého. Dále přeji pěknou dovolenou, krásné počasí, plno zážitků, fotografií a šťastnou cestu. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti děkuju moooc!!prosím,můžeš mi na sebe napsat meilovou adresu?ráda bych se s Tebou spojila.dík.Z.

      Vymazat
    2. Zdeni, napsat mailovou adresu můžu, ale kde, abych ji nepsala veřejně? Asi jsem vážně praštěná, ale dávám si velký pozor na zveřejňování soukromých věcí. Měl by jít na blog vložit kontaktní formulář a tam už by šlo psát neveřejně i bližší informace. Přes víkend zkusím nastudovat a zjistit, co a jak udělat. Měj se Petra

      Vymazat
    3. Peti,zítra odjíždím na dovču,tak je na to čas..zatím děkuju..Jsme dnes trhali třešně na kvas do bečky,jsem úplně k.o.Víš,co?
      můj mmb.ID 333033,napiš mi do vzkazů.dík.

      Vymazat
  2. Aj ja sa pridávam a blahoželám k sviatku!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju,AJi!!A odjíždím..směr Slovensko..

    OdpovědětVymazat