pondělí 31. srpna 2015

Posezení

...tentokrát v krásné hospodě U JOHANA ve Zlíně...Při našich cestách na motorkách..
Krásná stylová hospůdka...Příjemná obsluha..Venkovní posezení plné kytiček,na stolech naaranžované    kytičky v mističkách.I když trošku vyšší ceny,ten zážitek za to stál..Všem,kdo pojedou okolo,vřele doporučuju.Nevím,jak se ta ulice jmenuj
e,ale je to na okraji Zlína,blízko oční kliniky .Dřevo,kamenina,sušené kytičky...Nádherné sociální zařízení s mozaikou a hlavně všude čisto..Příjemná hudba..
No,a ještě se musím pochlubit:
Shodou okolností jsem včera od svého miláčka dostala 2 krásné dárečky:proutěnou vázu a ošatku..Ve váze budou makovice(ty miluju)a v ošatce bavlnky a vyšívání...Moc děkuju!!!

2 komentáře:

  1. No konečne si sa ozvala!
    Ale si toho opäť stihla veľa!
    Je mi ľúto, že máš aj smutné správy, ale život je už taký a musíme sa zmieriť so všetkým, čo nám prinesie. Treba myslieť radšej na budúcnosť a presne ako si napísala - kto sa hrá, nezlobí, a nemá ani kedy myslieť na nič zlé!!!
    Pááá

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Danuško!!Jsem nějak nestíhala,pak se mi udělalo tak zle,celý týden jsem chodila v bolestech do práce,teda asi 4 dny..V pátek už jsem musela odejít,musela jsem k mudr..a verdikt:zánět v prsu,bolest šílenááá!!až do ruky.tak antibiotika a zalehnout.Nicméně v ned a pond jsem musela aspoň na chvilku do práce..dnes mám volno.Pěkný den!

    OdpovědětVymazat