pondělí 17. srpna 2015

Před 12 lety

-přesně na dnešní den..Potkala jsem Tě na hodech ,na hřišti.Hned jsem se do Tebe zamilovala...A jak jsem byla šťasná,když jsem si Tě mohla koupit.Za 200,-kč jsem měla v náručí uzlíček štěstí...Ty Tvoje očička-takový nádherný kukadla!a malinký nosánek..Srst plnou blech a bodláků,špinavý,neudržovaný..Prostě jsem Tě tenkrát zachránila -měli tě bezdomovci a potřebovali se Tě zbavit.
Stal ses miláčkem celé naší rodiny,ale hlavně můj.Byl jsi se mnou pořád,pletl ses mi pod nohama-při vaření,úklidu i žehlení.Ráno po probuzení jsem první viděla Tvoje kukuč v pelíšku vedle mé postele,večer jsme spolu usínali.Byl jsi  ten,kdo se mnou prožíval všecky moje chvilky štěstí i smutku..
Poslední dobou jsi už skoro pořád spinkal.A pořád jsi byl moje klubíčko štěstí.A dnes jsem o Tebe přišla..Po rovných 12 letech.Byl jsi moje štěstí,láska,psí zlatíčko..Musela jsem zvolit ten nejhorší okamžik..Budu si to vyčítat,ale pro Tebe to bylo vysvobození z utrpení..
Budu Tě milovat po celý zbytek svého života.
Můj malinký Bobášku..Všem nám moc chybíš..Tvoje malinké tělíčko už spinká v hrobečku a Tvoje čistá a upřímná dušička se na nás dívá z nebe.Nikdy na Tebe nezapomenu!!

4 komentáře:

  1. Ťažké rozhodnutie a veľký smútok!!!
    Keď sme mi dali pre chorobu (psinku) utratiť psíka, plakala celá rodina, i ja, čo som nikdy k zvieratkám extra cit nemala. Teraz chodievam s našim jazvečíkom na prechádzky a pokrok je, že sa ho dotknem a nechám si ruku olizovať, ale nič viac.
    Zdeni, po čase si zadovážiš ďalšieho, aspoň u nás to tak je. Manžel najskôr tvrdí nie a po čase ho to prejde.
    Pááá

    OdpovědětVymazat
  2. Danuško,já mám ještě 2 psí holky-taky nalezenečky...Ale Bobášek byl jen jeden...a takový už nebude.i když ty dvě mám taky hodně ráda...taky jsou to moji mazlíci.hledají ho-byli spolu zvyklí všichni tři..

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeni, tak to je mi moc líto.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdeni....moc mě to mrzí a je mi líto,Bobíšek je jen jeden....ale vem si že už ho nic nebolí a je na na tom nejhezčím obláčku a je mu dobře....

    OdpovědětVymazat