pátek 22. července 2016

Prázdninový relax...

V sobotu,když jsme dojeli z dovolené,jsem si koupila nové číslo časopisu Rozmarýnka.Každý měsíc se na ní těším-je v ní krásné čtení i pěkné fotky,a to za dobrou cenu asi 30,-kč. Když jsem si ji doma večer začala listovat,našla jsem tam krásnou dekoraci-háčkovanou záclonku s kotvičkami.A už mi to šrotovalo v hlavě-háčkování záclonky je pro mě dost složité,ale vyšít křížkem by snad šlo..Tak jsem začala ještě o víkendu.No,a dnes jsem to dodělala.Podotýkám,že jsem vyšívala v ned.večer ,v út večer a dnes po obědě.A tady je výsledek: Přeju všem krásný víkend!!já mám tentokrát pracovní -začaly žně.budu počítat zrníčka....a zjišťovat čistotu,vlhkost,klíčivost atd...prostě laboratoř Oseva volá!

9 komentářů:

  1. Zdenko, krásná výšivka ... i ta barva kotviček ... na léto jako dělané ... ☼
    Tak hezké zrníčkové dny přeju. Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Jaruš,děkuju moc!!taky přeju krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeni dobrý den, dnes jsem tu poprvé a myslím, že se k vám budu vracet. Vaše vyšívaná dečka se mi moc líbí. Ruční práce mám moc ráda, nejvíc háčkuji nebo pletu. Růža

    OdpovědětVymazat
  4. Zdeni ta je tedy parádní, moc se ti povedla. Rozmarýnu si také kupuji pravidelně. Já si toužím kotvičky uháčkovat.. ale uvidíme.
    Měj se moc hezky. Z.

    OdpovědětVymazat
  5. Růženko,vítej!!máš taky blog?a jestli se smím zeptat-odkud jsi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mám taky blog o svém velkém koníčku, o panenkách. A nejen o nich. Zvu tě.http://ruzena57.blog.cz/

      Vymazat
  6. Zdenka, dobrý nápad si mala, dečka sa ti vydarila! Ja mám tiež rada také rýchle rozhodnutia. Mám séce plán, čo všetko chcem vyšiť, ale vždy sa mi do toho dostanú takéto neplány :-)
    Pááá

    OdpovědětVymazat